Over Camping Tolhuis

Camping Tolhuis

Camping Tolhuis ligt op een unieke locatie in het Groene Hart bij de rivier de Amstel. Liefhebbers van rustige campings kunnen hier terecht voor een stacaravan standplaats om te genieten van uitzonderlijke rust, de prachtige omgeving die Nieuwveen en omstreken biedt en diverse recreatiemogelijkheden. Zo kunt u zelf per boot genieten van de omgeving en de Nieuwkoopse plassen. Daarnaast zijn er in de omgeving tevens talrijke fiets- en wandelroutes waarin u de rust en prachtige omgeving kan ervaren in het Groene Hart.

Op de camping is er een ouderwets karakteristiek gezellig café aanwezig met een heerlijk terras grenzend aan een historisch sluisje (1824). Hier kunt u genieten van mooie boten die elke dag over de Amstel komen. Bent u toe om even uit de dagelijkse sleur te trekken en kunt u het ware vakantiegevoel op camping Tolhuis al indenken? Zittend aan het water met op de achtergrond het kabbelende water, het verkennen van de natuur in Nieuwveen en omstreken en op úw vaste stacaravan standplaats? Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van de stacaravan standplaatsen neemt u dan contact met ons op.

Staanplaatsen stacaravans op Camping Tolhuis

Camping Tolhuis is een overzichtelijke, persoonlijke en rustieke camping in Nederland met vijftig vaste staanplaatsen voor stacaravans. Deze staanplaatsen voor stacaravans liggen in een groene omgeving, maar toch centraal tussen vier grote steden om een leuk dagje in de stad door te brengen. Wij hechten groot belang aan een individuele benadering en een gemoedelijke sfeer. Voor onze gasten organiseren wij diverse activiteiten, zoals klaverjasavonden en viswedstrijden.

De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Camping Tolhuis biedt? Of wilt u een keer langskomen om een impressie te krijgen van de omgeving en camping? Neem dan gerust contact met ons op.